Lessen

Elke dinsdagavond van 20.00-21.00u: Fysiotraining
Een combinatie van low impact aerobics, fitness, fysiotherapie en yoga. Fysiotraining is een work-out voor het hele lichaam, maar met name voor die spiergroepen die door de huidige levensstijl van veel mensen de meeste versterking nodig hebben: rug-, nek- en schouderspieren. Door middel van ademhalings- en ontspanningsoefeningen wordt er bovendien gewerkt aan stressbestendigheid. Een gezellige groepsles op muziek, onder deskundige begeleiding.

Elke woensdagavond van 20.00-21.00u: Mix&Dance
Een uitdagende dansles voor volwassenen, waarin verschillende stijlen elkaar afwisselen. Van gogo tot latin, afro, jazz, streetdance en modern. Een aantal weken achter elkaar krijg je les in dezelfde dansstijl, waarbij je de choreografie steeds verder uitbouwt. Na een aantal weken begin je vervolgens aan een nieuwe dansstijl. Enige danservaring is een pre. De Mix&Dance groep bestaat uit een aantal hele gezellige dames tussen de 20-50 jaar, zo nu en dan organiseren we een gaaf optreden, maar deelname hieraan is nooit verplicht. Coole muziek, choreografie waar je flink moe van wordt en veel afwisseling. Gewoon lekker dansen in een ongedwongen sfeer.

Elke donderdagavond van 20.00-21.00u: Power Pump
Na een kort maar krachtige warming-up, richt deze les zich op spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van verschillend materiaal, zoals steps, stangen, losse gewichten en dynabands. Een pittige les zonder ingewikkelde aerobicpasjes!