Nieuws

Update Corona maatregelen

Helaas is het nog steeds niet toegestaan om onze wekelijkse groepslessen in de gymzaal van De Vendelier weer op te pikken. Gelukkig zijn er ook nog andere manieren om in beweging te blijven: Vitaz leden ontvangen elke 3 weken een nieuwe online les van de les die zij normaal gesproken volgen. Daarnaast kunnen ze ook de andere lessen online volgen en wordt er 2x per week live les gegeven via Zoom. Deze lessen worden eveneens opgenomen en na afloop online geplaatst, zodat later terug kijken mogelijk is. Wanneer het weer gunstig is, organiseer ik op verschillende locaties duo buitentrainingen. Hieraan kunnen meerdere mensen tegelijk deelnemen, maar trainen we in tweetallen. Voor Vitaz leden zijn hier géén extra kosten aan verbonden. Ben je geen lid, maar wil je toch gebruik maken van ons aangepast Corona sport- en dans programma? Stuur dan een mailtje naar info@vitazinbeweging.nl of een appje naar 06-51931198.

Sport, speel en ontdek wandelroute

Via onderstaande link kun je een hele toffe sport, speel en ontdek wandeltocht door de Grotelse Heide in De Mortel gratis downloaden. Je kunt kiezen voor een korte route (3,8 km) of een lange route (6,5 km), er zitten uitdagende sportieve oefeningen bij voor jeugd en volwassenen en er zitten leuke opdrachten voor jongere kinderen bij (o.a. een foto zoektocht). Daarnaast leuke horecatips in de buurt van het natuurgebied.
Veel plezier en hopelijk zien we elkaar ook weer snel tijdens de groepslessen!

Online les aanbod

I.v.m. de aangescherpte Corona maatregelen kunnen de groepslessen in ieder geval tot en met 18 november 2020 helaas niet doorgaan ? Beste leden, maak gebruik vh VITAZ online les aanbod, met voor ieder wat wils (o.a. Body&Mind, BBB, upper body, HIIT, latin, afro, steps, aerobics en modern jazz). Ben je geen lid, maar zou je toch graag gebruik maken vd online lessen, neem dan contact op via info@vitazinbeweging.nl of 06-51931198.